RESTAURANT AMONAREN ETXEA — Restaurante in Botarell

Estamos felices de saludarlo!

RESTAURANT AMONAREN ETXEA

Restaurante at Carrer del Noguer, 1, 43772 Botarell, Tarragona, Spain, Botarell, Cataluna, 43772 . Aquí encontrarás información detallada sobre RESTAURANT AMONAREN ETXEA: dirección, teléfono, fax, horario de atención, comentarios de clientes, fotos, direcciones y más.

Horario de apertura

  • Monday
    Closed
  • Tuesday
    Closed
  • Wednesday
    12:30 – 4:30 PM, 8
  • Thursday
    12:30 – 4:30 PM, 8
  • Friday
    12:30 – 4:30 PM, 8
  • Saturday
    12:30 – 4:30 PM, 8
  • Sunday
    12:30 – 4:30 PM, 8

Clasificación

4
/
5
Residencia en 20 reviews

Contactos

Categorías:
Región:
Cataluna
Dirección:
Carrer del Noguer, 1, 43772 Botarell, Tarragona, Spain, Botarell, Cataluna, 43772
City:
Botarell
Postcode:
43772

Photo gallery

Office photos RESTAURANT AMONAREN ETXEA
  • RESTAURANT AMONAREN ETXEA road map
  • RESTAURANT AMONAREN ETXEA satellite image

Acerca de RESTAURANT AMONAREN ETXEA

RESTAURANT AMONAREN ETXEA es España Restaurante basado en Botarell, Cataluna. RESTAURANT AMONAREN ETXEA está ubicado en Carrer del Noguer, 1, 43772 Botarell, Tarragona, Spain,


Por favor contactarRESTAURANT AMONAREN ETXEA utilizando la información a continuación: Dirección, Número de teléfono, Fax, Código postal, Dirección del sitio web, Correo electrónico, Facebook. Encontrar RESTAURANT AMONAREN ETXEA Horarios de apertura e indicaciones de manejo o mapa. Encuentre comentarios y calificaciones reales de clientes o escriba su propia opinión.



¿Eres tu el dueño?
Puede hacer un cambio a la compañía:
Edita esta página

Reseñas de RESTAURANT AMONAREN ETXEA

  • Sofia
    Adicional 2016.09.14
    Relación precio/calidad muy buena. Productos muy cuidados. Muy amables y cercanos
  • Mia
    Adicional 2016.08.01
    Nomès es va menjar dues cullerades i es va quedar el plat al mig de la taula plè.
  • Sofia
    Adicional 2016.01.27
    60 euros comida a base platos compartir. tortilla bacalao mezcla de verduras sin bacalao. caracoles sin caracoles.bacalao pilpil sin sabor pulpo gallega brilla ausencia y duro. jamon bueno, chuleton regular rodaballo regular.postres deficiente. servicio deficiente. precio carisimo. entre platos 30 minutos. soberbios no aceptan criticas
  • Joaquin
    Adicional 2016.01.11
    Quan ens acabavem el 1r plat ens avisen que el segons sobretot les costelles de vedella tardarien una estona , hi ho servirien tot junt .
  • Martin
    Adicional 2015.11.02
    Per començar, teniem taula reservada per les dues de la tarda , ens van treure la carta Vam escollir el menú de 25 Euros més el 10% d'IVA i begudes a part
  • Diego
    Adicional 2015.07.19
    Total que l'estona entre el 1r i el 2n plat al final va ser d'una hora amb la cara d'incredulitat de tots que no ens ho podiem creure .
  • Zoe
    Adicional 2015.07.05
    Mentrestant anaven servint a la taula del costat que havien arribat mès tard que nosaltres.
  • Nicole
    Adicional 2015.05.27
    Quan ens pregunten si ens ha agradat ens contesta la cambrera que vindria el cuiner.
  • Ariadna
    Adicional 2015.05.11
    Total bones decepcions amb l' intenció de no tornar més i sobretot no recomanar aquest restaurant a ningú , ni a cap dels nostres coneguts ni a cap amic .
  • Sebastian
    Adicional 2015.03.04
    1- Revoltillo de bacallà i bolets . Li treuen un plat a la companya amb tot barrejat sense cap gust , on el bacallà brillava per la seva absència . Plè de julivert sec . Aquest plat sol (perquè la companya només va demanar aquest) ,valia 22 Euros . El vam provar entre tots, incomestible i soso total, el bacallà sense aparèixer.
  • Angel
    Adicional 2014.10.29
    Sóc del grup de 9 persones que vam venir el dissabte dia 9.
  • Mateo
    Adicional 2014.10.16
    El primer plat correcte hi havien 4 varietats de plats a escollir i algunes torrades grans.
  • Valery
    Adicional 2014.08.02
    Crec que és com si t'ho volguessin fer empasar , estigui com estigui i convencet a la vegada que si no t'ho menges és culpa teva .
  • Sara
    Adicional 2014.06.29
    Quan li expliquem el que ha passat , contesta que ell no té res a veure que ho ha fet sempre igual, sense reconèixer en cap moment la tardança d'un hora i la qualitat i quantitat, dels plats que havia servit. En cap moment va voler complaure als comensals i rectificar la seva actitud quan va veure que el revoltillo estava que no es podia menjar. Inclús possant-se a la defensiva i dient que erem nosaltres que no teniem bon paladar.
  • Emily
    Adicional 2014.04.11
    2n plat Vam demanar
  • Maite
    Adicional 2014.03.18
    Molt bon lloc per als amants de la bona carn #meatlovers
  • Paula
    Adicional 2013.11.23
    Excellent
  • Alejandra
    Adicional 2013.10.06
    -1 broxeta amb acompanyament patates fregides i un pebrot , la broxeta sense preguntar si es volia amb salsa la treuen amb salsa de mostassa. Molt malament , no correcte per no estar al gust del consumidor i no estar inclosa la salsa al menú.
  • Antonella
    Adicional 2013.05.18
    - 1 Rodavallo segons a la carta possava de 800 grams, o sigui per a dos comensals segons posava, res més lluny de la realitat . Un rodavallo petit d'uns 400 grams quan posava per a dues racions. La meitat del que deia a la carta .
  • Elena
    Adicional 2013.04.25
    Jo no li donaria ni una d'estrella però no m'ho deixa publicar.
Deje su propia opinión sobre la compañía:
Para reducir
Por favor califica: